Avatar 3

Avatar 3 is het vervolg op de succesvolle films Avatar (2009) en Avatar 2, die naar verwachting in 2022 wordt uitgebracht. James Cameron keert terug als regisseur en er wordt veel verwacht van deze film. Het verhaal speelt zich af enkele jaren na de gebeurtenissen van Avatar 2 en volgt de avonturen van Jake Sully (gespeeld door Sam Worthington) en Neytiri (gespeeld door Zoe Saldana) op Pandora. Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan, maar er wordt veel verwacht van de visuele effecten en de technologie die in de film wordt gebruikt.

Indiana Jones 5

Na jaren van geruchten en speculatie werd in 2021 eindelijk aangekondigd dat er een vijfde Indiana Jones-film zal worden uitgebracht. Harrison Ford keert terug als Indiana Jones en James Mangold neemt de regie op zich. Het is nog niet bekend waar de film over zal gaan, maar er wordt gespeculeerd dat het verhaal zich zal afspelen in de jaren ’60 en dat het zich zal richten op Indy’s relatie met zijn vader, Henry Jones Sr. (gespeeld door Sean Connery in eerdere films).

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 is het derde deel in de spin-off serie van de Harry Potter-films. Eddie Redmayne keert terug als Newt Scamander en J.K. Rowling schreef opnieuw het script. Het verhaal speelt zich af enkele jaren na de gebeurtenissen van de tweede film en volgt Newt en zijn vrienden terwijl ze proberen om Grindelwald te stoppen. Er wordt veel verwacht van deze film, vooral omdat het de laatste film zal zijn waarin Johnny Depp te zien zal zijn als Grindelwald.

Mission: Impossible 8

Mission: Impossible 8 is het achtste deel in de Mission: Impossible-filmserie. Tom Cruise keert terug als Ethan Hunt en Christopher McQuarrie neemt opnieuw de regie op zich. Het is nog niet bekend waar de film over zal gaan, maar er wordt veel verwacht van de actiescènes en de spanning in de film.

The Flash

The Flash is een superheldenfilm gebaseerd op het personage uit de DC Comics. Ezra Miller keert terug als Barry Allen/The Flash en Andy Muschietti neemt de regie op zich. Het verhaal zal zich richten op de Flash die door de tijd reist om zijn moeder te redden en daardoor het multiversum bedreigt. Dit zorgt ervoor dat hij te maken krijgt met verschillende versies van zichzelf en andere bekende personages uit de DC Comics, zoals Batman (gespeeld door Michael Keaton) en Supergirl (gespeeld door Sasha Calle). Het wordt een spannende en complexe film met veel actie en humor.

The Marvels

The Marvels is een Marvel Cinematic Universe-film die het vervolg is op Captain Marvel uit 2019. Brie Larson keert terug als Carol Danvers/Captain Marvel en wordt vergezeld door nieuwe personages, zoals Kamala Khan/Ms. Marvel (gespeeld door Iman Vellani) en Monica Rambeau (gespeeld door Teyonah Parris). Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame en zal zich richten op de vriendschap tussen de drie personages en hun avonturen samen. Er wordt veel verwacht van deze film, vooral omdat het de eerste film zal zijn waarin Ms. Marvel te zien zal zijn.

Aquaman 2

Aquaman 2 is het vervolg op de succesvolle Aquaman-film uit 2018. Jason Momoa keert terug als Arthur Curry/Aquaman en James Wan neemt opnieuw de regie op zich. Het is nog niet bekend waar de film over zal gaan, maar er wordt gespeculeerd dat het verhaal zich zal richten op de strijd tussen Atlantis en de oppervlaktewereld. Er wordt veel verwacht van de visuele effecten en de actiescènes in deze film.

The Batman

The Batman is een nieuwe Batman-film die een compleet nieuwe richting op gaat. Robert Pattinson speelt de rol van Bruce Wayne/Batman en Matt Reeves neemt de regie op zich. Het verhaal speelt zich af in de beginjaren van Batman’s carrière als misdaadbestrijder en richt zich op de strijd tegen de beruchte schurk The Riddler (gespeeld door Paul Dano). Het wordt een donkere en grimmige film met veel actie en spanning.

Avatar 4

Naast Avatar 3 wordt ook Avatar 4 verwacht in 2023. James Cameron keert terug als regisseur en er wordt veel verwacht van deze film. Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan, maar het wordt wederom een episch avontuur op Pandora met veel visuele effecten en technologie.

Bronnen:

https://www.offlinedefilm.be/

https://www.razenddefilm.nl/