Naar inhoud
sven_de_leijer_(c)_Tom_Bertels

Sven De Leijer

Content

Sven de Leijer is een man met een missie: zijn publiek op z’n warmst krijgen! Dat doet hij als applausmeter, dj, sympathieke sterreporter van ‘De Ideale Wereld’, inventieve Cupido-gastheer in ‘Hotel Römantiek’ of vaste gast in ‘De Laatste Show’ en ‘De Slimste Mens’.

Sven de Leijer heeft veel redenen om content te zijn. Vroeger als vrijgezel, nu met zijn lief. Maar ook met zijn familie en zijn buren. Oké, hij zit soms met een klein hoestje, en die ene aannemer belt maar niet terug, maar hij mag niet klagen. Want hij is vooral dankbaar. En hij zal dat meermaals herhalen, tenzij hij het vergeet. En omdat hij erop staat dat deze eerste solovoorstelling niet alleen zijn avond wordt, maar ook en vooral die van de toeschouwers, is hij zeer benieuwd waarover het publiek het graag wil hebben. Als dj kent hij namelijk het belang van verzoeknummers.

www.livecomedy.be/svendeleijer

Bij deze voorstelling kan je een all-in arrangement boeken, de perfecte combinatie van culinaire en culturele verwennerij.

Wat je kan verwachten:

  • Een diner bij Bistro Opera, bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan je ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch aanbod.
  • Tickets voor de voorstelling in Schouwburg Rex met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in onze foyer RElaX (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling).

Om de avond vlot te laten verlopen, verwachten wij je tussen 18 uur en 18.30 uur in het restaurant. Zo ben je zeker op tijd om de voorstelling bij te wonen. 

Een arrangement reserveren?

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.