Naar inhoud
Cover%20EP-r60_1525854618.jpg

Veldhuis & Kemper

Geloof ons nou maar

Veldhuis & Kemper komen zelden naar Vlaanderen. Het Molse publiek blijven ze echter keer op keer verwennen met hun heerlijk onderling tik-takcabaret en met liedjes die vaak de kwaliteit van hun hit ‘Ik wou dat ik jou was’ benaderen.

Remco Veldhuis en Richard Kemper zijn een jaar uit elkaar geweest. In Geloof ons nou maar proberen ze het gat dat deze breuk heeft opgeleverd te dichten. Veldhuis heeft zich naar eigen zeggen kostelijk vermaakt: nieuwe ideeën gekregen, duurzaam en groen geworden, een Syrische vluchteling in huis gehaald. Voor Kemper had de hele breuk niet gehoeven. Nu praten ze bij in hun meest persoonlijke voorstelling ooit. Confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend.  

“Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen 15 jaar.” (Algemeen Dagblad *****)

www.veldhuisenkemper.nl

Bij deze voorstelling kan je een all-in arrangement boeken, de perfecte combinatie van culinaire en culturele verwennerij.

Wat je kan verwachten:

  • Een diner bij Brasserie Chapeau, bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan je ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch aanbod.
  • Tickets voor de voorstelling in Schouwburg Rex met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in onze foyer RElaX (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling).

Om de avond vlot te laten verlopen, verwachten wij je tussen 18 uur en 18.30 uur in het restaurant. Zo ben je zeker op tijd om de voorstelling bij te wonen.

Een arrangement reserveren?

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.