Naar inhoud

SKaGen

WatchApp Emmi en Leo #2


SKaGen: WatchApp #2: Emmi en Leo live

12,50 euro via deze link en t.e.m. 2 december middernacht

Vanaf 6 december en loopt 3 weken

In dit vervolg op WatchApp #1: Emmi en Leo krijgen de personages een gezicht en ontmoeten ze elkaar eindelijk ‘in het echt’ (met jou als toeschouwer). Maar ze blijven elkaar berichten sturen. Zo krijg je in dit vervolg een heel andere kant van Emmi en Leo te zien.

SKaGeN blijft in dit alles trouw aan de spelregels van het theater: het publiek is getuige van de intimiteit tussen twee personages zonder er zelf aan deel te nemen. Het gebeurt ‘live’, want je krijgt hun berichten ‘in realtime’ te zien, op alle mogelijke momenten van de dag. En natuurlijk is er het belang van de timing - voor de spanning, de humor en de ontroering. Kortom, alles wat theater zo geweldig maakt, maar dan op je telefoon.

Regie: Mathijs F. Scheepers en Korneel Hamers

Tekst: Daniel Glattauer, Ulrike Zemme

Productie: SKaGeN & De Studio


 

 

Door een ticket te kopen voor WatchApp #1 en/of #2, sta je toe dat SKaGeN je telefoonnummer toevoegt aan een tijdelijke WhatsApp-groep en je voorstellingsgerelateerde berichten stuurt. Je nummer is te zien voor de andere leden van de groep, je naam in principe niet. Pas zeker je eigen privacy-instellingen aan als je niet wenst dat je profielbeeld zichtbaar is. Het gezelschap respecteert de privacy-regels en gaat omzichtig om met je gegevens. Na de voorstelling worden je gegevens verwijderd uit de bestanden van het gezelschap.

Downloads