Naar inhoud

Compagnie Cecilia

Locke

Ivan Locke, een plichtsbewuste bouwondernemer en goede vader, vertrekt zoals elke dag van het werk naar huis. Aan de verkeerslichten beslist hij plots rechtsaf te slaan waar hij normaal links moet. Tijdens een anderhalf uur durende autorit wordt een hartverscheurend verhaal verteld. Stap voor stap ontdekken we wat Ivan drijft om van zijn dagelijkse rout(in)e af te wijken en zijn hele leven op het spel te zetten…

Niemand minder dan klasbakken Koen De Graeve en Tom Vermeir vertolken samen zeven rollen in deze bewerking van de gelijknamige straffe film van de hand van Steven Knight (van o.a. Britse tv-serie ‘Peaky Blinders’). In een regie van Yahya Terryn speelt telkens een van de twee acteurs de hoofdrol terwijl de andere zes bijrollen op zich neemt. De volgende avond wisselen ze, misschien...

Een theatraal hoogstandje over verantwoordelijkheid nemen en principes volgen, ook als je daardoor alles dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid boven alles staat. Een zinderende live soundtrack zet alles extra onder stoom.

Spel: Koen De Graeve en Tom Vermeir
Livemuziek: Ben Brunin (Vive la Fête, Isolde et les Bens), Frederik Heuvinck (A Brand), Luk Vermeir (Isolde et les Bens) en Johannes Verschaeve (The Van Jets)

Recensie Etcetera
Recensie Klara
Recensie Het Niewsblad
Recensie Pazz

https://compagnie-cecilia.be/


RElaX-blok
17 euro / 8,5 euro (-23)

FAST-blok
14,5 euro / 7,5 euro (-23)

- Bij het RElaX-blok verwachten we je om 19.15 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats in de eerste helft van de zaal (laagste rijen).

- Bij het FAST-blok verwachten we je om 19.50 uur aan onze schouwburg. Je gaat rechtstreeks de zaal in en hebt plaatsen in de tweede helft van de zaal (bovenste rijen). Tickets voor het FAST-blok zijn goedkoper dan het RElaX-blok; er is in de ticketprijs dan ook geen drankje inbegrepen.