Naar inhoud
Belpop_Bonanza_Kempen.jpg

Jan Delvaux & DJ Bobby Ewing

Belpop Bonanza Kempen

Ticketverkoop start later

Belpop Bonanza
, dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit, alias DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Samen maken ze theater en televisie over de geschiedenis van de lichte muziek uit eigen land. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. Want Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. En dus gaat Belpop Bonanza ditmaal regionaal. Belpop Bonanza Kempen wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van welja… de Kempen.

Is daar wel iets te vinden? In een streek die notabene ‘stil’ als voornaamste predicaat heeft? Wel, het muzikale erfgoed van de Kempen is groot en bijzonder. Van Bobbejaan tot Natalia. Van Graspop tot Pennenzakkenrock. Van een snoeiharde garagepunkband uit Hoogstraten die de Nieuwe Lichting wint, tot een fanfare uit Tielen die het tot op de main stage van Pukkelpop schopt.

Belpop Bonanza Kempen is bovendien meer dan een zaalshow: doorheen het seizoen presenteren we nog verschillende activiteiten, waaronder een Belpop muziekquiz. Hou zeker onze website en de Facebookpagina van Belpop Bonanza Kempen in de gaten!

 

Deze voorstelling speelt ook nog:
woensdag 24 maart 2021 om 20.15 uur
Cultuurhuis de Warande (Turnhout)

vrijdag 2 april 2021 om 20 uur
cc ‘t Schaliken (Herentals)

De Belpopquiz gaat door:
vrijdag 5 maart 2021 om 20 uur
de Waai, cc de Werft (Geel)
Info over inschrijvingen volgt later