Naar inhoud

Fantasierijke creaties maken

Fantasierijke creaties maken
Vrijdag voormiddag - 3 lessen

Creativiteit inzetten voor het goede doel.
Heb jij creatieve vingers en wil je een bijdrage leveren voor het goede doel? Kom dan naar de cursus ‘Fantasierijke Fantasierijke creaties maken’.
Met een team van vrijwilligers willen The Magic Angels een glimlach brengen op de gezichtjes van jonge kankerpatiëntjes en langdurig zieke kinderen. Door de zieke kinderen met fantasierijke
creaties te verrassen, wil de organisatie momenten van verwondering schenken aan de kinderen. Even de ziekte vergeten en zich in de fantasiewereld van een sprookje wanen of de actiewereld beleven van hun stoere held of lievelingsdier, dat geeft de kleine vechters de positieve energie die ze zo nodig hebben.
Er wordt gewerkt met kwaliteitsvol 100% acrylgaren. Een muts of hoofdband vormt de basis. Daarna krijgt de basis door middel van verschillende technieken de magische uitstraling van een favoriete prinses, een stoere actieheld(in) of een schattig troeteldier. Naast pruiken, mutsen en kroontjes worden allerlei accessoires verwerkt tot magische verrassingen. Je beslist zelf of je je creatie wil doneren aan het goede doel.

Prijs cursus: gratis