Naar inhoud
20_11_07_Brain_Freeze_(c)_Jelle_Muller.jpg

GEANNULEERD: Tim Oelbrandt & De Studio

Brain Freeze

Deze voorstelling werd geannuleerd door de producent.

Hoe kunnen we ons leven zo lang mogelijk rekken? Sommigen zoeken hun heil in botox, vitaminesupplementen of yoga. Anderen vinden troost in een leven na de dood. Brain Freeze zet onze drang naar eeuwig leven in de schijnwerpers!

Want magie doet de grens tussen fictie en werkelijkheid vervagen. Tijdens Brain Freeze zit je voortdurend op het puntje van je stoel tot je misschien zélf op het podium gevraagd wordt. Tim leest je diepste gedachten, hij manipuleert de vrije wil en downloadt zomaar je herinneringen.

Zelfs die zijn niet veilig met hem in de buurt…

Wie ‘Heen en Terug’ in de Kapel van Ezaart zag, weet dat je van Tim Oelbrandt geen klassieke goochelshow moet verwachten. Hij mengt hypnose, theater én filmprojecties, ditmaal met livemuziek van Lili Grace. Deze muzikale zusjes toonden vorig jaar al op WINTERUUR dat ze ongemeen boeiende dingen doen met twee stemmen, cello, keyboards en electronica.

www.timoelbrandt.be   
www.destudio.com


RElaX-blok:
15 euro / 7,5 euro (-23)

FAST-blok
12,5 euro / 6,5 euro (-23)

- Bij het RElaX-blok verwachten we je om 19.15 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats in de eerste helft van de zaal (laagste rijen).

- Bij het FAST-blok verwachten we je om 19.50 uur aan onze schouwburg. Je gaat rechtstreeks de zaal in en hebt plaatsen in de tweede helft van de zaal (bovenste rijen). Tickets voor het FAST-blok zijn goedkoper dan het RElaX-blok; er is in de ticketprijs dan ook geen drankje inbegrepen.