Naar inhoud
20_10_21_Fimosis_2(c) Barbara VanhulleSomething Blue.jpg

Wattman (Raf Jansen en Jeroen De Muynck)

Fimosis

“Beter stilstaan waar da ge u goed voelt dan doodgaan van nieuwsgierigheid.”

Fimosis laat je binnengluren in het enge universum van twee broers die na het overlijden van hun ouders de zorg voor een flat op zich nemen. Ze moderniseren niet, ze blijven liever stilstaan. Hun zorgvuldig geconstrueerde wereld brokkelt beetje bij beetje af onder de plotse dreiging van een andere realiteit, die een pak donkerder blijkt dan gedacht.

Theater Antigone werd in 2006 met Fimosis geselecteerd voor het Theaterfestival. Vandaag gaan Raf Jansen en Jeroen De Muynck aan de slag met de tekst van Jan Sobrie, die naast Fimosis, ‘Bekdichtzitstil’ en recent ‘Woestzoeker’ schreef.

Een intieme voorstelling die zorgt voor een prikkelende mix van bitterzoete humor, herkenbaarheid en ontroering.

Spel: Jeroen De Muynck en Raf Jansen

RElaX-blok:
15 euro / 7,5 euro (-23)

FAST-blok
12,5 euro / 6,5 euro (-23)

- Bij het RElaX-blok verwachten we je om 19.15 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats in de eerste helft van de zaal (laagste rijen).

- Bij het FAST-blok verwachten we je om 19.50 uur aan onze schouwburg. Je gaat rechtstreeks de zaal in en hebt plaatsen in de tweede helft van de zaal (bovenste rijen). Tickets voor het FAST-blok zijn goedkoper dan het RElaX-blok; er is in de ticketprijs dan ook geen drankje inbegrepen.