Naar inhoud
20_10_07_Simone_Milsdochter.jpg

Simone Milsdochter

What do you think of Western Civilisation/Tussen Bach en Bangladesh

“Ik ben Simone Milsdochter, geboren in de mid-sixties: De Gouden Jaren. Groeide op in een middelgrote stad, in een mooi huis, in een liefdevol gezin. Boeken en muziek vanaf dag één. De weg lag open, het was duidelijk vanaf het begin; ik ging gelukkig zijn…

Nu, een halve eeuw later, kan ik niet anders dan concluderen: Ik ben gelukkig. Ik heb geluk gehad.”

Doorwinterd verteller Simone Milsdochter zet haar voeten in de actualiteit en kijkt naar de wereld waarin wij nu leven en die ons te wachten staat. In een warme voorstelling, die het midden houdt tussen een lezing en een performance, denkt ze luidop na over goed en kwaad, arm en rijk en andere toevalligheden.

In een krachtig opgebouwd verhaal houdt Milsdochter een vurig pleidooi om de wereld, onze beschaving te veranderen. Geen gedram, geen gezeur, maar heel overtuigend weet zij te vertellen waarom wij, de geluksvogels, moeten verminderen, anders moeten gaan leven om te overleven.” (Theaterkrant.nl)

http://www.simonemilsdochter.com/

Recensie Pazz

Theaterkrant TAZ

RElaX-blok:
15 euro / 7,5 euro (-23)

FAST-blok
12,5 euro / 6,5 euro (-23)

- Bij het RElaX-blok verwachten we je om 19.15 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats in de eerste helft van de zaal (laagste rijen).

- Bij het FAST-blok verwachten we je om 19.50 uur aan onze schouwburg. Je gaat rechtstreeks de zaal in en hebt plaatsen in de tweede helft van de zaal (bovenste rijen). Tickets voor het FAST-blok zijn goedkoper dan het RElaX-blok; er is in de ticketprijs dan ook geen drankje inbegrepen.