Naar inhoud
20_10_04_Wolk_(c)_jeroen_vanneste_1.jpg

4Hoog

Wolk

4Hoog haalt Wolk, een van de succesrijkste kleuterproducties over de magische wolkenwereld, onder het stof vandaan. Een acteur en een acrobate doen ons jongste publiek glunderen in deze intieme en poëtische voorstelling in een ronduit betoverend decor!

Wie loopt er niet graag met zijn hoofd in de wolken? Of wil niet liever dan zweven, op de zachte wind hoog in de blauwe lucht? Om te kijken naar al die kleine dingen daar beneden. En te luisteren naar hemelse muziek van de mooiste Mozartnoten. Om steeds hoger en hoger te vliegen in die blauwe lucht. Om eindelijk te landen… Waar? In het Wolkenhuis natuurlijk. De mooiste plek op of liever boven de aarde!

Een 4Hoog-klassieker in een gloednieuw jasje. Neem mee plaats in het decor op het podium, zodat je het gevoel krijgt in of tussen de wolken te zitten.

Spel: Bastiaan Vandendriessche en Hazel Lam
Regie: Frans Van der Aa

http://www.4hoog.be/

Recensie Theaterkrant

RElaX-blok:
9 euro / 8 euro

FAST-blok
7 euro / 6 euro

- Bij het RElaX-blok verwachten we je om 13.45 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats op het podium (deze voorstelling speelt scène-op-scène).

- Bij het FAST-blok verwachten we je om 14 uur aan onze schouwburg. Bij aankomst ga je rechtstreeks de zaal in. Onze medewerkers geven je een plekje op het podium (deze voorstelling speelt scène-op-scène). Tickets voor het FAST-blok zijn goedkoper dan het RElaX-blok; er is in de ticketprijs dan ook geen drankje inbegrepen.