Naar inhoud
21_04_2_rechtopmichaelschack_jpg.jpg

Michael Schack

Rechtop

Schrijf hier in (Bundel alle schoolvoorstellingen waarvoor interesse is in één inschrijvingsformulier)

2de, 3de en 4de jaar
60 min.
Max. aantal: 250 leerlingen
6 euro

Drummer (Netsky) en solo artiest Michael Schack blijft inspelen op de jongerencultuur en de actualiteit met een positief duidende, genre-overstijgende en inspirerende muzikale voorstelling. Daarin spreken de link met het nut van de op school aangeleerde vakken en ook de thematiek van sociale media alle leeftijden aan.

Maar vandaag evolueert ook de jongerencultuur alsmaar sneller. ‘Spotify’ en ‘Apple Music’ zijn de nieuwe radio’s. ‘YouTube’ de nieuwe prime time-televisie. ‘HipHop’ is terug ‘hot’. ‘Instagram’ wint het van ‘Snapchat’, een slechts 17 jaar jonge The Voice-winnares is lead zangeres van Hooverphonic kunnen worden, enkele jonge slimme geesten schrijven in het Kortrijkse de code voor een nieuw wereldgame. Jongeren kiezen én maken hun eigen media.

Met Rechtop wil Michael jongeren muzikaal verbinden in plaats van ze te ‘beleren’. Het jonge publiek kan elkaar zo meer leren respecteren i.p.v. elkaar te ‘ambeteren’.

Sinds hij door zijn internationale tournees met #Netsky de wereld rond reist en scoort, is Michaels inzicht en respect voor het jonge publiek en hun voorkeuren en grillen verder blijven groeien.

Rechtop wordt zo een verbindende creativiteitsbooster, waarin de door Tomorrowland clichématig omschreven ‘The People Of Tomorrow’ samen met hun leerkrachten helemaal zichzelf kunnen zijn, muziekjes goed en minder goed mogen vinden, en interactief mee de show maken.

Met: Michael Schack