Naar inhoud
20_11_16_Beat_it.jpg

Nevski Prospekt & Kollektiv-F

Beat it!

Schrijf hier in (Bundel alle schoolvoorstellingen waarvoor interesse is in één inschrijvingsformulier)

1ste en 2de jaar
60 min.
Max. aantal:
6 euro

Vijf mensen schrijven zich in voor een programma over geweld. Ze worden op verschillende ‘levels’ getest op hun fysieke en mentale weerbaarheid. In een vreemde setting die het midden houdt tussen een escaperoom en een tv-show, raken de vijf steeds meer op elkaar aangewezen.

Slaan en incasseren. Wat in eerste instantie als grap start, verwordt tot een onophoudelijk grimmig gevecht. Vanwaar komt deze agressie? Is iedereen tot geweld in staat? Wanneer is geweld nog ‘gezond’ of ‘grappig’, wanneer grijp je in? Welk standpunt neem jij als kijker in?

Geweld als entertainment. Het is al een tijdje een deel van ons bestaan. Niet enkel in films en games, ook in het echte leven komen groepen mensen bij elkaar enkel en alleen om op elkaar te meppen. Nevski Prospekt laat zich gefascineerd inspireren door dit fenomeen en gooit Beat It! in de strijd.

Beat it! daagt het publiek uit telkens opnieuw een standpunt in te nemen in een voorstelling waarvan spel, dans, slapstick en stunts de hoofdingrediënten zijn.

Spel/dans: Gytha Parmentier, Arne Luyting, Ives Thuwis, Luzius Engel en Izabella Orzelowska
Bewegingsadvies: Anna Heinimann

http://www.nevskiprospekt.be/
Lesmap
Trailer
Pubkiesreacties in de Biechstoel

Downloads