Naar inhoud
20-10-23_Waremis.jpg

Het Scheldeoffensief

Waramis

Schrijf hier in (Bundel alle schoolvoorstellingen waarvoor interesse is in één inschrijvingsformulier)

5de en 6de leerjaar
70 min.
Max. aantal: 200
5 euro

Een troep zwervers, als twaalf apostelen hangen ze aan elkaar vast en trekken ze van plek naar plek, straathonden die meer zien wat er gebeurt in de wereld dan luxehonden die aan de stoof liggen. Pelgrims die de echte waarden van ’t leven weten te detecteren. Ze hebben hun eigenheid meegebracht, palingscharen die ze hanteren, maskers die ze dragen, de klederdracht en de tableaux vivants die ze feestelijk ophangen in de wandelgangen in de foyer en op de scène. Daar komen we meer te weten over dat ene bijzondere ding… het cadeau!

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en aan een breed publiek tonen. De voorstelling is een zoektocht naar verlichting en troost met hartverwarmend brood en spelen. Theatermakers Frank Dierens en Mark Verstraete gaan met de spelers van Het Scheldeoffensief aan de slag, op live muziek van Geoffrey Burton.

Spel: Anja Brossé, Alex De Graef, Roby Dewaele, Julia Dierens, Lennert Meurysse, Rudy Noojen, Gabria Vermeir en Frank Dierens.

Concept en regie: Frank Dierens en Mark Verstraete
Muziek: Geoffrey Burton

http://www.hetscheldeoffensief.be/
Artikel demos