Naar inhoud
cover krantje

*** SEIZOEN 19/20 ***

Het seizoen 19/20 start hier!

Een nieuw seizoen, nieuwe prijsformules! 

Vanaf dit seizoen start cc ‘t Getouw met nieuwe prijsformules: we frissen onze bestaande kortingen op en bieden je zo mooie nieuwe voordelen. 

De grootste verandering is wellicht het verdwijnen van onze abonnementen. In plaats daarvan starten we met een vroegboekkorting. Wie tickets aankoopt voor de start van het nieuwe seizoen, krijgt een mooie korting op de basisprijs. Deze vroegboekprijs is meteen ook de laagste prijs die je ooit voor een ticket zult betalen. Ook als we tijdens het seizoen nog nieuwe prijsacties lanceren, zal de prijs nooit lager zijn dan deze vroegboekprijs. Tijdig bestellen is dus meer dan ooit voordelig!

 

VAN 24 MEI TOT EN MET 11 JUNI - INSCHRIJVEN LOTING MET VROEGBOEKKORTING

Van vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 11 juni kan je inschrijven voor onze ticketloting. Door deel te nemen aan de loting maak je kans op de beste plaatsen in de zaal én krijg je voor je tickets de vroegboekkorting. Jongeren die deelnemen aan de loting krijgen dan ook al de jongerenkorting. Het heeft geen belang wanneer je tijdens deze periode inschrijft; alle inschrijvingen worden vanaf 12 juni samen geloot.

 

VAN 12 TOT EN MET 26 JUNI:   COMPUTERLOTING - GEEN TICKETVERKOOP

VAN 27 JUNI TOT EN MET 17 SEPTEMBER: TICKETVERKOOP MET VROEGBOEKKORTING