Naar inhoud
Pact De Mic

Nigel Williams & Kempens comedytalent

Pact de Mic

Comedy groeit en bloeit, ook en misschien vooral in de Kempen. Om het jonge comedytalent in deze regio te ondersteunen en te stimuleren, lanceren de vijf Kempische cultuurcentra van ’t Pact (Mol, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals en Turnhout) het comedytraject Pact de Mic!

Na een intensief workshopparcours o.l.v. Nigel Williams tonen nieuwe Kempische comedytalenten hun kunnen in elk van onze steden en gemeenten. Ben jij benieuwd of er een nieuwe Alex Agnew of Philippe Geubels ontspruit uit de Kempische zandgrond? Kom en ontdek het zelf! Nigel Williams praat alle avonden aan mekaar!

Een samenwerking tussen de vijf cultuurcentra van de Kempen (Cultuurhuis de Warande, CC de Werft, cc ’t Getouw, CC ’t Schaliken en CC Zwaneberg)

Deelname aan de workshops - inschrijven:

Ben je een comedian uit de Kempen of heb je de ambitie dit te worden, schrijf je dan in voor Pact de Mic. Gedurende een intensief workshoptraject in de Werft in Geel, onder leiding van Nigel Williams, wordt er aan je comedyset gewerkt en geschaafd. Eindigen doen we met een tour langs de steden en gemeenten van de vijf betrokken cultuurcentra.