Naar inhoud
(c)Fred Debrock

WOODMAN (Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo)

2020 - Lubricant for life

Schrijf u in voor WOODMANs Lubricant for Life seminar 2020 en vind de gebruiksaanwijzing voor het leven. Met ervarings-deskundigen als gidsen neemt WOODMAN u mee op een onvergetelijke reis.

Na een jaar van wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke struggles heeft ons team de toolkit samengesteld die uw leven voorgoed verandert. Die u de regie over uw bestaan geeft.
Wij verkondigen immers geen dogma, prediken geen rigide methode.

Hell, we’re not your guru!

Lubricant for Life biedt u een concreet stappenplan ter creatie van uw eigen unieke methode. Het gaat om het vinden van uw lubricant. Uw glijmiddel om het dagelijks bestaan te smeren.

Bereid u voor op een avond vol inspirerende speeches, emotionele getuigenissen en bevrijdende doorbraken!
Tot dan!
 
Liefs,Tanya, Joke, Matthias en Thomas van het Lubricant team.


Evelien Bosmans en Joke Emmers behoeven al lang geen introductie meer. Thomas Jansens maakte samen met Matthias Meersman 'Recht zal zijn wat ik zeg!'   Matthias Meersman speelde bij o.a. Theater Malpertuis en Bad van Marie, maar je kent hem misschien ook van de vele gastrollen op televisie (Professor T., Vermist, De Ridder…). Samen maakten de vier reeds You may now kiss the bride en Lost boys. Nu besluiten ze hun krachten formeel te bundelen als Woodman en tweejaarlijks een productie te maken. Het doel: makers en publiek verbinden en mooie, beroerende verhalen vertellen met een beetje magie.

Bijkomende ambitie: van theater opnieuw een echte belevenis maken.

Spel: Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en Tanya Zabarylo
Coach: Evelien Bosmans

Inleiding om 19.30 uur in de Foyer van Schouwburg Rex (RElaX)

http://www.woodmanspeelt.be/

Trailer Woodman