Naar inhoud

Saskia De Coster, Eva De Roovere e.a.

Overlezen op Reis

Een talkshow over boeken? Op tv lijkt het maar niet te lukken. Toch is het niet moeilijk, bewijzen Jos Geysels, Karl van den Broeck en Johny Geerinckx. Al 10 jaar lang maken zij Overlezen in de Turnhoutse Warande. En geregeld pakt dit belezen trio ook zijn koffers voor een uitstapje naar Mol.

Wie zich de vorige edities herinnert met Griet Op de Beeck, Lieve Joris, Kristien Hemmerechts, Erik Vlaminck, Jeroen Olyslaegers, Margot Vanderstraeten, Chris de Stoop of Bernard Dewulf, weet als literatuurliefhebber dat dit steeds een avond is om duimen en vingers bij af te likken.

Dit jaar is de centrale gast schrijfster én prille moeder Saskia De Coster, die met ‘Nachtouders’ een prikkelende roman heeft geschreven over het ouderschap. De Coster gaat met het panel in dialoog over haar boek, ze leest voor en signeert.

Tussendoor word je overspoeld met nog meer goede boekentips van oa. leesgast Eva De Roovere, is er livemuziek van het Turnhoutse folk-duo Stef & Josse Van Den Bogerd, én een boekentombola.