Naar inhoud
Afbeelding presentatieavond.png

Presentatieavond seizoen 2019 - 2020

Welkom aan boord en check in voor een onvergetelijke reis.

Na een jaar rondgereisd te hebben, op zoek naar de beste voorstellingen, landen onze programmatoren op woensdag 22 mei met een koffer vol boeiende muziek, theater, jazz, dans, workshops en spektakel.

Onze voltallige bemanning en piloot van dienst Tom Cools, nodigen je in onze vertrekhal uit op onze jaarlijkse presentatieavond en voeren je mee naar paradijselijke droombestemmingen. We landen in Schouwburg Rex waar het seizoen 19/20 van de bagageband zal rollen. Zo weet je waar je heen kan vliegen om te ontsnappen aan de donkere maanden of om je te warmen tijdens koude winteravonden. Zoals steeds lichten we samen met artiesten enkele voorstellingen toe en bieden onze stewards een drankje aan na deze continentale vlucht.

Spreek ons tijdens de receptie zeker even aan voor een upgrade zodat je zeker op de juiste bestemming aanmeert. Met alle ‘kompanen’ een boord maken we er een onvergetelijke reis van.

Last call…

Inschrijven voor de presentatieavond is verplicht. Wil je er graag bij zijn?
Check dan snel in via 014 33 09 00 of reserveer hier je ticket. Wij hopen op niet al te veel turbulentie en wensen je een goede vlucht.

 

SEIZOEN 19/20 PRAKTISCH

Inschrijven voor onze computerloting kan van 24 mei tot en met 11 juni.
Om iedereen even veel kans te geven op goede plaatsen bij je favoriete voorstellingen, werken we met een ticketloting. Op die manier verwerken we je ticketaanvraag snel en eerlijk. Bovendien kan jij zonder stress je voorstellingen uitkiezen.