Naar inhoud
Fendt Fieldworks.jpg

Gluren bij de Buren: Fendt Fieldworks

Muziek (pop/rock)

Fendt Fieldworks brengt een fijnbesnaarde melange van rockcovers en past de songs daarbij een verrassend akoestisch jasje aan. Wie zich verwacht aan met eikenhout opgewarmd kampvuurgetokkel, komt bedrogen uit. Fendt Fieldworks staat voor een kamerbrede nummerkeuze, soms akelig dicht bij het origineel, dan weer in heel eigenwijze bewerking.  De decibels gaan weliswaar omlaag,  maar het blijft punchy en energiek. Hand- en maatwerk, geleverd door 5 doorwinterde muzikanten, dat perfect in de woonkamer past.

 

Rolstoelgebruikers kunnen langs achter komen. Best even op voorhand laten weten!
Deuren: 14u40 / start: 15u

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.