Naar inhoud
Kwart voor Vrijdag.jpeg

Gluren bij de Buren: Kwart voor Vrijdag

Geen gezicht

Cabaret/muziektheater

Kwart voor Vrijdag is een jong gezelschap met grote ambities. Roeland, Simon en Tom maken al tien jaar lang samen muziek en hebben elk een stevige muzikale basis. In 2016 creëerden ze samen de jeugdtheatervoorstelling De kleuren van het getto. Ondertussen rijpte hun droom om een avondvullende voorstelling te maken: een droom die ze in 2017 in vervulling zagen gaan. Hun debuutvoorstelling Geen gezicht houdt het midden tussen muziektheater en cabaret en toerde zelfs al langs enkele cultuurcentra. Soms confronterend, nooit zwaar op de hand, altijd vrolijk van ondertoon! 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.