Naar inhoud

Gluren bij de Buren: GosH!

GosH! in de living

Muziek (pop / rock)

Ooit begonnen als een akoestische band speelt GosH! sinds 1.5 jaar voornamelijk elektrisch, zonder haar roots te vergeten. GosH! heeft een aantal optredens op zijn actief rond de Kempische kerktorens. Patty (zang) heeft in het verleden regelmatig akoestische sets gebracht, Manu (bas) en Bert (gitaar) hebben een luidruchtig verleden bij metalbands, Sam drumt de pannen van het dak. Verwacht echter geen ruige muziek, maar melodieuze pop/rocksongs met hier en daar een scherp randje. Drums en versterkers laten we thuis.

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.