Naar inhoud
Arno Tablo.jpg

Gluren bij de Buren: Arno Tablo

Vingervlugheid of magie?

Heb je jezelf al eens afgevraagd wat ECHT mogelijk is? In deze 1.5 uur durende show zie je vingervlugge trucs en dingen waarvan je jezelf gaat afvragen of dat wel mogelijk is... Het is een show die zeer breed gaat. Dagdagelijkse voorwerpen, kaarten, munten, touwen tot zelfs eeuwenoude Chinese ringen en mentalisme komen aan bod.

Arno Tablo is een jonge goochelaar die al meermaals in de prijzen viel met zijn trucs. (zilver op het Vlaams kampioenschap in 2016, 2017 en 2018).

Dit optreden gaat door in de tuin van het gastgezin. Zorg dus voor aangepaste kleding!


Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.