Naar inhoud

Laura van Hal/STIP Theaterproducties

LEF!

Angst is een slechte raadgever, maar is dat wel zo? Behoedt angst je niet voor gevaar en laat het je geen weloverwogen beslissingen nemen of risico’s inschatten? Maar angst kan ook de overhand krijgen en belemmerend werken…

In een turnzaal met ringen, ballen en matten verstoort een nieuwkomer plots de rust. Hoe vijf acrobaten daarna omgaan met die groepsdruk en angst voor het onbekende is herkenbaar voor kinderen.

LEF! is een spectaculaire circusvoorstelling over pesten voor aarzelende waaghalzen, dappere watjes en stoere avonturiers.

"Het knappe van de voorstelling is dat het verhaal wordt verteld met mooie en spectaculaire acrobatieacts. De nummers, waarvoor kracht, vertrouwen en beheersing zijn vereist, zijn een mooie metafoor voor samenwerken en samenleven." (Het Parool)

Spel: Harm van der Laan, Jorga Lok, David Aubé, Marco Gorges & Lisa Barrett

30 min. Workshop na de voorstelling
Samen na de voorstelling op het podium? Onder begeleiding van de acrobaten leer je in duo’s (1 ouder en 1 kind) eenvoudige acrobatische trucs.

lauravanhal.nl

Heb je een abonnement en wil je voor deze voorstelling (ook) tickets voor kinderen bestellen? Neem dan contact op met de ticketbalie.