Naar inhoud

Wim Opbrouck & Ron Reuman

TV-Tunes KNT Revisited

De eerste editie van TV-Tunes KNT focuste op onze prille kindertijd, toen we in onze flanellen pyjama met de duim in de mond knus weggedoken zaten in een pluche zetel, wachtende op de kleuter- en kinderprogramma’s. 15 jaar later hernemen Wim Opbrouck en de zijnen dit feestje van de nostalgie. Het idee is even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek. 

De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerend paddenstoelenbos, Beertje Colargol ontroert weer met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep nog altijd smaakvol en genereus. 

Laat je meevoeren op deze ironische maar ook fijngevoelige muzikale roadtrip doorheen vijftig jaar TV-Tunes.

Met: Wim Opbrouck (zang & piano), Ron Reuman (drums), Bart Buls (bas), Nele Paelinck (viool & accordeon), Roeland Vandemoortele (gitaar), Manu Huylebroeck (gitaar) en Yves Fernández-Soliño (trompet)

www.maandacht.be

Bij deze voorstelling kan je een all-in arrangement boeken, de perfecte combinatie van culinaire en culturele verwennerij.

Wat je kan verwachten:

  • Een diner bij Bistro Opera, bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan je ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch aanbod.
  • Tickets voor de voorstelling in Schouwburg Rex met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in onze foyer RElaX (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling).

Om de avond vlot te laten verlopen, verwachten wij je tussen 18 uur en 18.30 uur in het restaurant. Zo ben je zeker op tijd om de voorstelling bij te wonen.

Een arrangement reserveren?

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.