Naar inhoud

Dimitri Leue en Kiyotaka Izumi

WOLINOTI, Het Houten Kind

Na ‘Eén been/Eén vleugel’ verzint Dimitri Leue een nieuwe muzikale vertelling voor kleine én grote oren en ogen over WOLINOTI. Een fantasierijk verhaal over een Saksische houthakker, zijn stadsvrouw en Het Houten Kind.

Ze waren gelukkig. Het zou fijn zijn om te zeggen: nog lang en gelukkig... Maar dan zou het een erg kort en vooral saai verhaal zijn. Een goed sprookje gaat vaak over geluk, maar ook over pijn. En aan het geluk van deze twee verliefden kwam te snel een eind want er ontbrak iets. Ze hadden het fantastisch, maar wat ze echt verwachtten bleef helaas uit, er kwam geen liefdesspruit. Hoe ze ook probeerden en hun best deden, het lukte niet. Slechts één ding werd groter: hun beider verdriet.

Duizendpoot Dimitri Leue brengt het echtpaar tot leven en doet je fantasie knetteren en vonken terwijl pianist Kiyotaka Izumi het verhaal vleugels geeft met betoverende klanken van Schumann.

Heb je een abonnement en wil je voor deze voorstelling (ook) tickets voor kinderen bestellen? Neem dan contact op met de ticketbalie.