Naar inhoud

Rob de Nijs

Een Leven van Muziek

De mogelijkheden om overal muziek te kunnen beluisteren, zijn vandaag de dag onuitputtelijk. Maar alle streamingdiensten, afspeellijsten, downloads en het online muziekaanbod ten spijt, hoort het echte luisteren nog steeds in de theaterzaal thuis. En net daar lijkt ook de houdbaarheidsdatum van Rob De Nijs nog lang niet verstreken te zijn.

Rob de Nijs is een echt podiumbeest. De leeftijd krijgt op hem geen vat en een repertoire van honderden nummers binnen een carrière die meer dan 50 jaar omspant, staat garant voor een zinderende en magische live ervaring.

Want wat voor setlist kan Rob wel niet in mekaar steken…: ‘Ritme van de regen’, ‘Malle Babbe’, ‘Zondag’, ‘Het werd zomer’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Jan Klaassen’, ‘Zuster Ursula’, ‘Land van Maas en Waal’ en ‘Alles wat ademt’,… het is maar een greep uit zijn platenkast met grote hits.  

www.robdenijs.nl

Bij deze voorstelling kan je een all-in arrangement boeken, de perfecte combinatie van culinaire en culturele verwennerij.

Wat je kan verwachten:

  • Een diner bij Brasserie Chapeau, bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan je ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch aanbod.
  • Tickets voor de voorstelling in Schouwburg Rex.
  • Twee drankjes naar keuze in onze foyer RElaX (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling).

Om de avond vlot te laten verlopen, verwachten wij je tussen 18 uur en 18.30 uur in het restaurant. Zo ben je zeker op tijd om de voorstelling bij te wonen.

Een arrangement reserveren?

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.