Naar inhoud

Ashton Brothers

Enfants Terribles

De Ashton Brothers staan al sinds 2001 garant voor een onwaarschijnlijke mix van sketches, vreemde stunts, huiveringwekkende acrobatiek, opvallende mimiek, heerlijke slapstick en wonderlijk cabaret.

Horrorclowns, een geniale ballonvouwer maar ook hilarische nummers en muziek met hindernissen kleuren de voorstelling. Het publiek wordt door deze Enfants Terribles heen en weer geslingerd tussen ontroering, medelijden, schrik, verwondering, bewondering en kippenvel. Maar bovenal is er die onbedwingbare neiging tot lachen: soms een glimlach, soms een grimlach, vaak een gulle schaterlach.

“De Ashton Brothers, dat is acrobatiek met emotie, clownerie met diepgang. Ze weten precies hoe je van circus theater maakt.” (Het Parool) 

www.ashtonbrothers.nl

Bij deze voorstelling kan je een all-in arrangement boeken, de perfecte combinatie van culinaire en culturele verwennerij.

Wat je kan verwachten:

  • Een diner bij Brasserie Chapeau, bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan je ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch aanbod.
  • Tickets voor de voorstelling in Schouwburg Rex met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in onze foyer RElaX (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling).

Om de avond vlot te laten verlopen, verwachten wij je tussen 18 uur en 18.30 uur in het restaurant. Zo ben je zeker op tijd om de voorstelling bij te wonen.

Een arrangement reserveren?

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.