Naar inhoud

Al & Mary

An Old Time Italian Love Story

Zet je schrap voor een opmerkelijk huwelijk! Prima donna Mary (Along Comes Mary) nodigt crooner Al Paone (The Al Paone Band) uit om met haar zevenkoppige band een swingende show op poten te zetten. Mary’s krachtige stem en aanstekelijk enthousiasme en Als entertainer skills en Italiaanse charme staan garant voor een avond vol betovering en romantiek. Of zoals ze het zelf zeggen: “Verwacht geen vuurwerk, verwacht vuur! Verwacht een opzwepende, passionele fiftieskuur!”

Om ons nieuwe seizoen op swingende wijze in te zetten, schuiven we graag onze tribune aan de kant en bouwen we onze Zaal ’t Getouw om tot een ballroom uit de jaren ’50. Dansen is dus toegestaan! Na het concert is het dan echt tijd om ook alle tafels en stoelen aan de kant te schuiven en zorgt een dj voor aangepaste muziek waarop je naar hartenlust verder kan swingen en jiven.

Met: Marijke Hulsmans (zang), Fonny Peeters (zang), Fabio Canini (gitaar), Rob Vanspauwen (contrabas), David Demuynck (piano), Daniel Vanderhoydonks (drums), Daniel Daemen (sax), Jorre Reynders (baritonsax) & Koen Smits (trompet)

www.alongcomesmary.com