Naar inhoud

MANdolinMAN invites Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet en Herr Seele

Bazaar Bizar

“Wat zou dat geven?”, dachten de heren van MANdolinMAN toen ze de drie artiesten uitnodigden om deze muzikale productie op te zetten. “Een culturele clash! Un grand boum! Een revue du jamais vue!”. De levensloop en de artistieke exploten van Liliane Saint-Pierre, Herr Seele en Jan De Smet zijn immers zo verschillend dat dit wel tot een originele en inventieve Grande Soirée De Revue moet leiden. Het is een beetje zoals het Franse spreekwoord zegt: “Les extrêmes se touchent”.

Het resultaat van deze culture clash kan je horen, zien en meemaken in deze ongeziene Bazaar Bizar. Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, aangevuld met fluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd. Om nog maar te zwijgen over wat er tussen de liedjes door zoal zal gebeuren…

www.mandolinman.be 

Bij deze voorstelling kan je een arrangement boeken, dit is:

  • Een diner bij onze partner Bistro Opera bestaande uit een aperitief, soep, hoofdgerecht met een drankje naar keuze en koffie als afsluiter. Voor het hoofdgerecht kan u ter plaatse kiezen uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.
  • Tickets voor de voorstelling met gegarandeerd goede plaatsen.
  • Twee drankjes naar keuze in de foyer (voor de voorstelling, tijdens een eventuele pauze of na de voorstelling)

Wens je een arrangement te bestellen, neem dan contact op met onze ticketbalie.