Naar inhoud

Start ticketverkoop nieuw seizoen

Seizoen 2019 - 2020: een nieuw seizoen, nieuwe prijsformules!

Vanaf dit seizoen start cc ‘t Getouw met nieuwe prijsformules: we frissen onze bestaande kortingen op en bieden je zo mooie nieuwe voordelen.

De grootste verandering is wellicht het verdwijnen van onze abonnementen. In plaats daarvan starten we met een vroegboekkorting. Wie tickets aankoopt voor de start van het nieuwe seizoen, krijgt een mooie korting op de basisprijs. Deze vroegboekprijs is meteen ook de laagste prijs die je ooit voor een ticket zult betalen. Ook als we tijdens het seizoen nog nieuwe prijsacties lanceren, zal de prijs nooit lager zijn dan deze vroegboekprijs.

Tijdig bestellen is dus meer dan ooit voordelig!

In de loop van het seizoen lanceren we nog verschillende andere fraaie (prijs)acties. Iedere maand vind je op onze Facebookpagina een speciale actie. Vergeet deze Facebookpagina dus zeker niet te volgen!

Voor jongeren steken we graag onze nek uit. Zij zijn immers ons publiek van de toekomst. Daarom krijgen precies zij vanaf dit seizoen een fikse jongerenkorting tot maar liefst de helft van de basisprijs. De jongerenprijs is er voor jongeren tot 23 jaar.

VAN 24 MEI TOT EN MET 11 JUNI 2019
Inschrijven Loting met Vroegboekkorting

VANAF 18 SEPTEMBER 2019
Ticketverkoop aan Basisprijs

Bij aanvang van ons cultuurseizoen verdwijnt de vroegboekprijs en betaal je de basisprijs voor elke voorstelling.

Op deze basisprijs zijn volgende kortingen van toepassing:

  • +65’erskorting: 1,5 euro korting per ticket
  • Groepskorting vanaf 20 personen (enkel geldig bij gezamenlijke reservatie en betaling): korting per ticket gelijk aan de vroegboekkorting
  • Scholen (minimaal 8 leerlingen): één gratis ticket voor de begeleidende leraar. De leerlingen (indien -23 jaar) hebben recht op de jongerenkorting.
  • Jongerenkorting (-23 jaar): korting tot de helft van de basisprijs. De jongerenprijs wordt bij elke voorstelling apart vermeld. Deze korting is bovendien al geldig vanaf de start van de loting (zie hoger). Bij aankoop van een jongerenticket krijg je een voucher toegestuurd die je voor aanvang van de voorstelling aan de ticketbalie kan omruilen voor een geldig ticket.

OPGELET!

  • Deze kortingen gelden niet voor Broodjes Mol, films, workshops en voorstellingen in andere cultuurcentra of ‘Te Gast’. Bij familievoorstellingen is er een prijs voor kinderen en een prijs voor volwassenen.
  • Kortingen zijn nooit combineerbaar. De minimumprijs voor een ticket is steeds 4 euro (uitgezonderd Broodje Mol).
  • Denk je in aanmerking te komen voor een korting? Meld dit dan zeker bij je reservatie of kies online de juiste korting. Na betaling van je bestelling kunnen we geen kortingen meer verrekenen.