Naar inhoud

Start ticketverkoop nieuw seizoen

Seizoen 2019 - 2020: een nieuw seizoen, nieuwe prijsformules!

Vanaf dit seizoen start cc ‘t Getouw met nieuwe prijsformules: we frissen onze bestaande kortingen op en bieden je zo mooie nieuwe voordelen.

De grootste verandering is wellicht het verdwijnen van onze abonnementen. In plaats daarvan starten we met een vroegboekkorting. Wie tickets aankoopt voor de start van het nieuwe seizoen, krijgt een mooie korting op de basisprijs. Deze vroegboekprijs is meteen ook de laagste prijs die je ooit voor een ticket zult betalen. Ook als we tijdens het seizoen nog nieuwe prijsacties lanceren, zal de prijs nooit lager zijn dan deze vroegboekprijs.

Tijdig bestellen is dus meer dan ooit voordelig!

In de loop van het seizoen lanceren we nog verschillende andere fraaie (prijs)acties. Iedere maand vind je op onze Facebookpagina een speciale actie. Vergeet deze Facebookpagina dus zeker niet te volgen!

Voor jongeren steken we graag onze nek uit. Zij zijn immers ons publiek van de toekomst. Daarom krijgen precies zij vanaf dit seizoen een fikse jongerenkorting tot maar liefst de helft van de basisprijs. De jongerenprijs is er voor jongeren tot 23 jaar.

VAN 24 MEI TOT EN MET 11 JUNI
INSCHRIJVEN LOTING MET VROEGBOEKKORTING

Van vrijdag 24 mei tot en met dinsdag 11 juni kan je inschrijven voor onze ticketloting. Door deel te nemen aan de loting maak je kans op de beste plaatsen in de zaal én krijg je voor je tickets de vroegboekkorting. Jongeren die deelnemen aan de loting krijgen dan ook al de jongerenkorting.

Het heeft geen belang wanneer je tijdens deze periode inschrijft; alle inschrijvingen worden vanaf 12 juni samen geloot.

Online inschrijven kan eenvoudig via www.getouw.be. Je wordt stap voor stap door de inschrijvingsprocedure geloodst.

 • Wil je graag samen zitten? Schrijf dan ook samen in. Het spreekt vanzelf dat we voor latere/aparte reservaties geen aansluitende plaatsen kunnen reserveren.
 • Omdat er geen abonnementen meer zijn, is het niet meer nodig alle persoonsgegevens door te geven van de personen voor wie je reserveert. We hebben enkel nog de gegevens nodig van degene die de bestelling plaatst.
 • Rolstoelgebruikers melden dit zeker al bij inschrijving, zodat we onze aangepaste plaatsen kunnen reserveren.

Lukt het je niet om zelf online in te schrijven?

Kom dan naar onze ticketbalie en wij maken samen met jou je inschrijving in orde. Breng een duidelijk overzicht mee van de gewenste voorstellingen (gebruik het wenslijstje achteraan in deze brochure).

VAN 12 TOT EN MET 26 JUNI
COMPUTERLOTING - GEEN TICKETVERKOOP

Van 12 tot en met 26 juni is het even niet mogelijk tickets te kopen. Dan worden immers de tickets voor elke voorstelling, via een computergestuurde loting, toegewezen aan de personen die hiervoor inschreven.

Tijdens deze periode ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling, met een overzicht van de voorstellingen waarvoor je tickets toegewezen kreeg. Hierbij vind je ook alle informatie om de tickets te betalen.

VAN 27 JUNI TOT EN MET 17 SEPTEMBER
TICKETVERKOOP MET VROEGBOEKKORTING

Vanaf 27 juni worden de overblijvende tickets in verkoop gebracht. Je kan nu rechtstreeks tickets aankopen, nog steeds met vroegboekkorting.

Je kan je tickets op volgende manieren reserveren:

 • via www.getouw.be
 • via telefoonnummer 014 33 09 00
 • aan de ticketbalie in Schouwburg Rex

Online kan:

 • zelf je plaatsen in de zaal kiezen
 • onmiddellijk online betalen met bank- of kredietkaart
 • dadelijk je tickets printen of bewaren in je Wallet

VANAF 18 SEPTEMBER
TICKETVERKOOP AAN BASISPRIJS

Op 18 september start ons cultuurseizoen en verdwijnt de vroegboekprijs. Je betaalt vanaf dit moment de basisprijs voor elke voorstelling.

Op deze basisprijs zijn volgende kortingen van toepassing:

 • +65’erskorting: 1,5 euro korting per ticket
 • Groepskorting vanaf 20 personen (enkel geldig bij gezamenlijke reservatie en betaling): korting per ticket gelijk aan de vroegboekkorting
 • Scholen (minimaal 8 leerlingen): één gratis ticket voor de begeleidende leraar. De leerlingen (indien -23 jaar) hebben recht op de jongerenkorting.
 • Jongerenkorting (-23 jaar): korting tot de helft van de basisprijs. De jongerenprijs wordt bij elke voorstelling apart vermeld. Deze korting is bovendien al geldig vanaf de start van de loting (zie hoger). Bij aankoop van een jongerenticket krijg je een voucher toegestuurd die je voor aanvang van de voorstelling aan de ticketbalie kan omruilen voor een geldig ticket.

  OPGELET!

 • Deze kortingen gelden niet voor Broodjes Mol, films, workshops en voorstellingen in andere cultuurcentra of ‘Te Gast’. Bij familievoorstellingen is er een prijs voor kinderen en een prijs voor volwassenen.
 • Kortingen zijn nooit combineerbaar. De minimumprijs voor een ticket is steeds 4 euro (uitgezonderd Broodje Mol).
 • Denk je in aanmerking te komen voor een korting? Meld dit dan zeker bij je reservatie of kies online de juiste korting. Na betaling van je bestelling kunnen we geen kortingen meer verrekenen.