Naar inhoud

Tarieven en kortingen

Op deze basisprijs zijn volgende kortingen van toepassing:

  • +65’erskorting: 1,5 euro korting per ticket
  • Groepskorting vanaf 20 personen (enkel geldig bij gezamenlijke reservatie en betaling): korting per ticket gelijk aan de vroegboekkorting
  • Scholen (minimaal 8 leerlingen): één gratis ticket voor de begeleidende leraar. De leerlingen (indien -23 jaar) hebben recht op de jongerenkorting.
  • Jongerenkorting (-23 jaar): korting tot de helft van de basisprijs. De jongerenprijs wordt bij elke voorstelling apart vermeld. Deze korting is bovendien al geldig vanaf de start van de loting (zie hoger). Bij aankoop van een jongerenticket krijg je een voucher toegestuurd die je voor aanvang van de voorstelling aan de ticketbalie kan omruilen voor een geldig ticket.

Deze kortingen gelden niet voor Broodjes Mol, films, workshops en voorstellingen in andere cultuurcentra of ‘Te Gast’. Eventuele kortingen voor deze activiteiten vind je elders in deze brochure terug. Bij familievoorstellingen is er een prijs voor kinderen en een prijs voor volwassenen.

Kortingen zijn nooit combineerbaar. De minimumprijs voor een ticket is steeds 4 euro (uitgezonderd Broodje Mol).

Denk je in aanmerking te komen voor een korting? Meld dit dan zeker bij je reservatie of kies online de juiste korting. Na betaling van je bestelling kunnen we geen kortingen meer verrekenen.