Naar inhoud

Tarieven en kortingen

Twee tijds- en plaatsblokken in Schouwburg Rex

Bij voorstellingen in Schouwburg Rex kan je kiezen uit twee tijds- en plaatsblokken met bijhorende prijsformules. We voeren deze blokken in om een gespreide aankomst van ons publiek te garanderen. Je kan zelf beslissen of je eerder relaxed met een drankje vooruitblikt op de voorstelling, of dat je liever wat later naar onze schouwburg komt en dadelijk de zaal ingaat.

  • Bij het RElaX-blok verwachten we je omstreeks 19.15 uur in de foyer van onze schouwburg. Je geniet hier eerst nog van een drankje (inbegrepen in de ticketprijs) en neemt net voor aanvang van de voorstelling plaats in de eerste helft van de zaal (laagste rijen).
  • Bij het FAST-blok verwachten we je om 19.50 uur aan onze schouwburg. Je gaat rechtstreeks de zaal in en hebt plaatsen in de tweede helft van de zaal (bovenste rijen). Voor dit blok is in de ticketprijs dan ook geen drankje voorzien.

Kortingen

Op de basisprijs zijn volgende kortingen van toepassing:

  • 65+’erskorting: 1,5 euro korting per ticket
  • Groepskorting vanaf 20 personen (enkel geldig bij gezamenlijke reservatie en betaling): 3 euro korting per ticket
  • Scholen (minimaal 8 leerlingen): per 8 leerlingen één gratis ticket voor een begeleidende leraar. De leerlingen (indien -23 jaar) hebben recht op de jongerenkorting.
  • Jongerenkorting (-23 jaar): korting tot de helft van de basisprijs. De jongerenprijs wordt bij elke voorstelling apart vermeld.

Een jongerenticket leveren we nooit vooraf af. Na betaling ontvang je een voucher die je bij de voorstelling op vertoon van je identiteitskaart kan inruilen voor je jongerenticket. Bij onrechtmatig gebruik van een jongerenticket zal gevraagd worden een correct toegangsticket aan te kopen.

Deze kortingen gelden niet voor Broodjes Mol, films, workshops of voorstellingen ‘Te Gast’.

Bij familievoorstellingen is er een prijs voor kinderen en een prijs voor volwassenen. Hierop zijn geen andere kortingen van toepassing.

Kortingen zijn nooit combineerbaar. De minimumprijs voor een ticket is steeds 4 euro (uitgezonderd voor Broodje Mol).

Denk je in aanmerking te komen voor een korting? Meld dit dan zeker bij je reservatie of kies online de juiste korting. Na betaling van je bestelling kunnen we geen kortingen meer verrekenen.