Naar inhoud

Wie verdient volgens jou de Molse Cultuurprijs 2019? Dien nu jouw kandidaat in!

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 29 november 2018

Begin 2019 reiken de Cultuurraad en het gemeentebestuur opnieuw de Molse Cultuurprijs uit ter waarde van 500 euro. Welke activiteit, persoon of groep/vereniging komt volgens jou hiervoor in aanmerking? Dien je kandidatuur in vóór 31 december 2018 via het e-formulier op www.gemeentemol.be of bij een van onze balies.

De Molse Cultuurprijs kan zowel gaan naar culturele activiteiten die in onze gemeente plaatsvonden als naar artiesten of organisatoren, individueel of in groep, die afkomstig zijn van Mol, hier wonen of actief zijn in het culturele leven, en iets bijzonders presteerden op cultureel vlak.

 

De prijs richt zich tot cultuur in de brede zin: zowel (amateur)kunsten, erfgoed, toerisme als socio-culturele of gemeenschapsvormende initiatieven komen in aanmerking. Ook het bijzondere karakter kan op veel vlakken liggen: de inzet, creativiteit, uitstraling, samenwerking, originaliteit, publieksbereik,…

 

Voorwaarden

Enkel de activiteiten die in onze gemeente plaatsvonden tussen 1 januari en 31 december 2018 komen in aanmerking. En de personen of groepen/verenigingen die zich in dat jaar lieten opmerken.

 

Kandidatuur indienen

Wie verdient volgens jou deze prijs? Dien je kandidaat in voor 31 december 2018 via www.gemeentemol.be > e-loket > Molse Cultuurprijs 2019, indienen kandidaturen. Of vul een formulier in aan de ticketbalie in Schouwburg Rex, de informatie- en onthaalbalie of de bibliotheek in 't Getouw. Schrijf er zeker bij waarom deze activiteit, persoon of groep/vereniging volgens jou de prijs verdient. Daarna nomineert de jury uit de ingezonden kandidaturen activiteiten/personen/groepen waarvoor iedereen kan stemmen.

 

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 22 februari in Zaal ’t Getouw. Het publiek kan die avond nog stemmen, dus zet deze datum alvast in je agenda!

Meer info: cultuurdienst, 014 33 08 95, cultuurdienst@gemeentemol.be