Naar inhoud

Leg eens cultuur onder de kerstboom

Kerstcadeau.jpg
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 25 november 2019

Vind jij ook dat we het best kunnen doen met wat minder materialisme? Geef dan deze eindejaarsperiode eens een ervaring cadeau, zoals een ticket voor een voorstelling, een workshop of een avondje film. Samen cultuur beleven zorgt bovendien voor een blijvende herinnering. Klinkt als een perfect cadeau, toch? 

In ons aanbod vind je vast voor ieder wat wils: theater, film, concerten, comedy, maar ook fijne voorstellingen voor de allerkleinsten en leuke cursussen en workshops waarbij je de handen uit de mouwen kan steken of weer nieuwe inzichten opdoet. Als je liever zelf niet kiest, kan je natuurlijk ook een Getouwcheque schenken. Deze blijft één jaar geldig en kan de gelukkige ontvanger gebruiken voor alle voorstellingen en activiteiten die we aan onze ticketbalie verkopen.

Kom je tijdens de maand december je cadeautjes kopen aan onze ticketbalie, dan zorgen wij voor een mooie verpakking. Natuurlijk kan je ook steeds via onze website tickets en Getouwcheques kopen. Let wel: van 22 december tot en met 1 januari is onze ticketbalie gesloten. Dan kan je alleen via de website je bestelling plaatsen.