Naar inhoud

Podiumtalent uit de regio gezocht voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 21 november 2018

Ben jij gedreven in muziek, woord, dans, theater, comedy? Sta je graag voor een publiek en heb je al enige podiumervaring? Wil je wel eens een keer in de intieme sfeer van de huiskamer optreden? Toon je talent dan tijdens het huiskamerfestival Gluren bij de Buren dat plaatsvindt van 24 mei tot 2 juni 2019. Interesse? Schrijf uiterlijk op 16 december 2018 in via www.getouw.be > Gluren bij de Buren.

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeenten Mol, Arendonk, Dessel, Geel, Laakdal, Lommel en Retie. Het concept is eenvoudig: podiumkunstenaars in verschillende disciplines uit onze regio steken hun gemeentegrenzen over om op te treden in een onbekende huiskamer. Wij zorgen voor een gezellige huiskamer, jij voor de performance.

 

Zin om mee te doen?

Schrijf je in via www.getouw > Gluren bij de Buren of surf naar de Facebookpagina ‘Gluren bij de Buren Huiskamerfestival’. Ook daar vind je een link naar het inschrijvingsformulier. Inschrijven kan nog tot en met 16 december 2018. Midden februari brengen we je in contact met het gastgezin waar je zal optreden en op 28 februari kan je tijdens de infoavond kennismaken met je huiskamer. Wij voorzien geen vergoeding, maar na je optreden mag je rondgaan met de ‘klak’.

 

Speel je in een band, koor of groep die misschien te groot is voor een huiskamer, maar wil je toch graag deelnemen? Laat het ons zeker weten. Wij proberen een geschikte locatie te vinden voor elke geïnteresseerde.

 

Stel je huiskamer open voor een artiest!

Heb jij zin om een artiest te ontvangen in je huiskamer? Jij zorgt voor een prettig onthaal van de performer en de ontvangst van de toeschouwers. Natuurlijk mag je zelf ook vrienden en kennissen uitnodigen. Misschien is je woonkamer te klein, maar heb je een mooie achtertuin of leuke garage waar het concert kan doorgaan. Meld je alvast bij Cultuurcentrum ’t Getouw via 014 33 09 00 of cultuurbalie@gemeentemol.be, zij houden je op de hoogte van het inschrijvingsmoment voor huiskamers.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be