Naar inhoud

Al twee voorstellingen van Mol-in-Scène II uitverkocht, bestel snel je tickets

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 6 september 2017

De voorstellingen van Mol-in-Scène II op zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober zijn volledig uitverkocht. Ook de tickets voor de andere twaalf voorstellingen vliegen in een razendsnel tempo de deur uit. Dit unieke massaspektakel mag je absoluut niet missen. Bestel daarom meteen je tickets via www.getouw.be. Wie het openingsweekend wilt meemaken, heeft momenteel nog kans voor de première op vrijdag 22 september en de eerstvolgende voorstelling op zondag 24 september. Het spektakel loopt tot zaterdag 14 oktober.

Mol-in-Scène II wordt een hedendaags massaspektakel met als rode draad het verhaal van de jongeren Jens en Lise. Jens groeit op in een gezin dat het niet al te breed heeft. Hij raakt op het verkeerde pad met de bende van Leemans en komt in aanraking met het gerecht. Gelukkig biedt de Lichtstoet van Ginderbuiten voor hem een uitweg. Studente Lise droomt van een carrière als modeontwerpster. Maar haar vader – de voorzitter van Rozenberg Lichtstoet – is allerminst opgezet met de plannen van zijn dochter.

 

Vijf verschillende locaties

Op maar liefst vijf verschillende locaties in het Centrum krijg je een deel van het verhaal te zien. Regisseur Luc Stevens, meer dan 400 acteurs, zangers, dansers en figuranten en tientallen vrijwilligers achter de schermen, trekken alle registers open om je keer op keer te verbazen. Via een doorschuifsysteem krijg je eerst drie voorstellingen te zien in Zaal ’t Getouw, Rozenberg S.O. en Schouwburg Rex. Daarna maakt iedereen in kleine groepjes een geanimeerde wandeling langs de Nete, om te eindigen aan De Zwaan waar we samen de slotshow beleven.

 

Tickets

Bij het kopen van je ticket kies je de juiste prijs bij een van de doelgroepen. Je bepaalt ook je startplaats. Welke startplaats je ook kiest, je kan perfect het verhaal volgen.

  • Oranje: startplaats Rozenberg S.O.
  • Groen: startplaats Zaal ’t Getouw
  • Blauw: startplaats Schouwburg Rex
  • Wit: startplaats Schouwburg Rex

 

Wil je samen met anderen de voorstelling bekijken, koop dan voor iedereen een ticket van dezelfde kleur. De basisprijs bedraagt 22 euro, -16 jaar betaal je 17 euro. Je mag ook met vrijetijdscheques betalen.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be, www.getouw.be