Naar inhoud

Breng jij mee een massale ode aan de Belgische muziek op zondag 14 februari?

campagnebeeld - ode aan de belgische muziek
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 3 februari 2021

Als afsluiter van de Week van de Belgische muziek roepen VI.BE en Cultuurcentrum ’t Getouw iedereen op om op zondag 14 februari om 17 uur mee een massale ode aan de Belgische muziek te brengen met een eigen versie van een Belgisch nummer. Meedoen kan voor het raam, op de stoep of in de voortuin: zolang de hele straat maar – op een veilige manier – kan meegenieten. Zorg jij mee voor de Muzikaalste Valentijn ooit? Schrijf in via https://vi.be/events/ode-aan-de-belgische-muziek. Laat ons weten dat je deelneemt. Post een foto of video van jouw muzikale ode via Facebook met de hashtags #MuzikaalMol en #odeaandeBelgischemuziek.

Tijdens de Week van de Belgisch muziek (8 tot en met 14 februari) wordt muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector in de spotlights gezet. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek.

Muzikale ode

Als afsluiter moedigt VI.BE iedereen met een hart voor muziek – elke lokale muzikant, van rockers en rappers tot zangers, dj’s en trompettisten – aan om massaal een muzikale ode te brengen aan de Belgische muziek.

Hoe?

Installeer je op zondag 14 februari om 17 uur stipt op je stoep, op je balkon, in je voortuin of open je raam, en breng een eigen liveversie van een Belgisch nummer dat je nauw aan het hart ligt.

Neem je deel? Laat het ons weten!

Laat ons weten dat je deelneemt. Post een foto of video van jouw muzikale ode via Facebook met de hashtags #MuzikaalMol en #odeaandeBelgischemuziek.

Ben je zelf niet muzikaal aangelegd, maar kan een Belgisch nummer jou wel smaken? Zet dan je raam zeker open en wie weet geniet jij wel op een veilig manier mee van je muzikale buren.