Naar inhoud

Wat is jouw favoriete muziek of herinnering na 25 jaar Cultuurcentrum ’t Getouw?

Rex vanuit podium met publiek (2)
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 19 januari 2021

Cultuurcentrum ’t Getouw viert dit seizoen haar 25ste verjaardag. Omdat het feest voorlopig niet live kan doorgaan, wordt het startschot van de viering gegeven met de online radioshow Radio Rewind op zaterdag 6 februari. Centraal in deze show staan de muziek van en de herinneringen aan een kwarteeuw cultuurcentrum. Hiervoor zijn we op zoek naar jouw favoriete liedjes of artiesten. Welke muziek wil jij graag horen? Laat het voor 31 januari weten via www.gemeentemol.be/radiorewind.

Op zaterdag 6 februari draaien de medewerkers van het cultuurcentrum twee uur lang muziek met een link naar voorstellingen uit de afgelopen vijfentwintig jaar. We delen ook herinneringen, verhalen van achter de schermen en leuke anekdotes.

Doe een verzoekje!
De playlist voor Radio Rewind maken we graag samen met jou. Aan welke liedjes kleven voor jou mooie herinneringen aan het cultuurcentrum? Zag je ooit een steengoed optreden? Is er een artiest die je telkens weer aan het werk wou zien bij ons of deed je misschien een fantastische ontdekking van nieuw talent? Geef het door via dit e-formulier en wij draaien jouw gekozen liedje in onze radio-uitzending.

Radio Rewind is te volgen via een livestream. De dag van de uitzending vind je de juiste link op www.getouw.be.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, cultuurbalie@gemeentemol.be, 014 33 09 00, www.getouw.be