Naar inhoud

Molse muzikanten, dj’s, producers en multi-performers: laat jullie horen!

Popraad
donderdag 3 december 2020

De gemeente Mol en VI.BE slaan de handen in elkaar en organiseren voor het eerst een Popraad in Mol! Een avond in het voorjaar van 2021 waarin het gemeentebestuur samen met lokale artiesten overlegt om samen te werken aan een ijzersterk muziekbeleid. Om jullie noden, wensen, ideeën en dromen in kaart te brengen, vragen we specifiek enkel aan lokale artiesten die met muziek werken om een korte enquête in te vullen. Dit doe je via www.gemeentemol.be/popraad voor 16 december. Op die manier weten we op voorhand welke onderwerpen we zeker moeten bespreken op de Popraad.

De enquête staat geheel los van de situatie tijdens de coronacrisis. 

Popraad
De Popraad is geen maandelijkse vergadering. Het is een éénmalig, laagdrempelig overlegmoment waarop muzikanten, organisatoren en het gemeentebestuur rond de tafel zitten. Een unieke kans waar muzikanten hun noden kenbaar maken, maar ook een uitgelezen moment voor het gemeentebestuur om kennis te maken met het bestaande aanbod dat we in huis hebben. Elke muzikale artiest die een link heeft met onze gemeente is welkom. Groot, klein, jong, oud, … we hebben van iedereen input nodig om te weten waar de noden zitten in het Molse muzieklandschap.

VI.BE
VI.BE is het aanspreekpunt voor artiesten en muzieksector in Vlaanderen, van beginner tot pro, van lokaal tot internationaal. De non-profitorganisatie ijvert voor een gezond muziekklimaat waarin muzikanten en dj's kunnen groeien en schitteren, met initiatieven zoals Lokale Helden, de MIA’s, Music is the Answer en Sound Track.

Voorjaar 2021
In het voorjaar zal de Popraad plaatsvinden. We hopen jullie dan allemaal talrijk te mogen verwelkomen. Gezien we nu nog geen zicht hebben op de maatregelen die in het voorjaar zullen gelden, hebben we ook nog geen datum geprikt. Wanneer dit wel het geval is, houden we jullie op de hoogte!

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be