Naar inhoud

Geplande activiteiten Cultuurcentrum ‘t Getouw gaan veilig door volgens protocol

IMG_5001

Bekijk ook

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
dinsdag 20 oktober 2020

Vrijdag kondigde het Overlegcomité nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. Voor de cultuursector besliste men dat het huidige protocol wordt geëvalueerd en bijgestuurd tegen het einde van deze week. Dit cultuurprotocol, dat al van kracht is sinds deze zomer, zorgt ervoor dat culturele activiteiten in de meest veilige omstandigheden kunnen plaatsvinden. Tot de nieuwe maatregelen bekend zijn, gaan alle geplande activiteiten van Cultuurcentrum ’t Getouw door onder het huidige protocol.

Sinds de heropstart van onze activiteiten, hebben wij uiteraard extra aandacht voor de veiligheid van onze bezoekers, artiesten en medewerkers. We stelden hiervoor draaiboeken op die de maatregelen uit het cultuurprotocol vertalen naar onze infrastructuur en activiteiten. Zo zorgen we onder meer voor een gespreide aankomst en vertrek van ons publiek, voldoende afstand tussen verschillende publieksbubbels in de zaal, een beperkte zaalcapaciteit, maximale aanvoer van verse lucht, extra aandacht voor hygiëne op onze locaties,…

Mogelijk strengere maatregelen vanaf dit weekend

De maatregelen uit het huidige protocol zullen aangepast en wellicht verstrengd worden vanaf dit weekend. Zodra het nieuwe protocol vanuit de overheid wordt gecommuniceerd, zullen wij dit opnieuw vertalen naar onze eigen situatie. Een evaluatie van onze huidige draaiboeken was sowieso gepland naar aanleiding van de start van ons tweede seizoensdeel begin november.

Start verkoop winteraanbod op 27 oktober

Op dinsdag 27 oktober gaat een nieuw aanbod activiteiten in verkoop. Je kan dan kaartjes kopen voor voorstellingen die plaatsvinden in de maanden november, december en januari. Afhankelijk van de nieuwe maatregelen, voorzien wij voor de start van de verkoop nog de nodige aanpassingen in ons ticketingprogramma om ervoor te zorgen dat ook deze voorstellingen in de meest veilige omstandigheden kunnen plaatsvinden.

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be