Naar inhoud

Wijzigingen programma eerste seizoensdeel

20_10_16_Hier_laat_ik_je_los_Wim_(c)_BRT_Oogstappel_Oogappel_Wim_De_Craene_foto_Marc_De_Vilder_VRT_fotoarchief_b.jpg
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
donderdag 3 september 2020

Deze week valt de brochure van ons eerste seizoensdeel in de brievenbus van onze trouwe bezoekers. Helaas waren er na het in druk gaan van deze brochure nog enkele wijzigingen aan het programma. De ticketverkoop voor het eerste deel van ons seizoen (voorstellingen tot en met 8 november) start op donderdag 10 september.

De voorstelling 'Hier laat ik je los Wim', met o.m. Bart Herman en de (Molse) zangeressen Barbara Dex en Esther Van Hees kan niet doorgaan. De hele tournee van dit project werd geannuleerd door de producent.

Ook Bart Cannaerts besloot intussen zijn tournee te annuleren, zo liet zijn management weten. We bekijken momenteel nog of de geplande voorstelling op een later tijdstip in het huidige of komende seizoen kan doorgaan.

De voorstelling 'Brain Freeze' van Tim Oelbrandt & De Studio, voorzien op zaterdag 7 november, wordt verplaatst naar volgend seizoen.

Voor het concert 'Musica Divina: De Adem uit de Hemel', op zaterdag 19 september in de Sint-Pieter en Pauwelkerk, verloopt de ticketverkoop niet via het cultuurcentrum, maar enkel via het Festival van Vlaanderen. Je kan online reserveren via https://musica-divina.be.

Intussen werd ook het programma voor WINTERUUR ingevuld. Dit jaar geen WINTERUUR zoals normaal, maar wel een WINTERUUR intiem: één band, een select publiek, pure muziek. Savoir-Vivre speelt twee sessies, eentje om 20.15 uur, en een midnight session om 23 uur.

Start ticketverkoop op donderdag 10 september

De ticketverkoop voor onze eerste reeks voorstellingen start op donderdag 10 september om 10 uur. Tickets bestellen kan dan via onze website of telefonisch via 014 33 09 00. Vanaf vrijdag 11 september kan je ook aan onze ticketbalie in Schouwburg Rex tickets kopen. Meer info vind je  hier.