Naar inhoud

Cursusaanbod Pionier 2020-2021 staat online

IMG_0105
zaterdag 6 juni 2020

Vanaf vandaag vind je het cursusaanbod van Pionier voor cursusjaar 2020-2021 terug op onze website. De verkoop start met een loting. Vanaf maandag 15 juni tot en met vrijdag 10 juli 2020 kan je je keuze hiervoor dorogeven. Vanaf 11 juli worden de plaatsen voor de cursussen per computerloting toegewezen, zo krijgt iedereen gelijke kansen.

Pionier is onze dagcursuswerking. Ieder jaar vind je er een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod. Wil je een taal leren, je creativiteit ontwikkelen, kennismaken met een bepaald onderwerp of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten? Dan zit je goed bij Pionier. Meer dan 80 vrijwilligers zorgen voor een vlotte organisatie en een enthousiaste begeleiding.

Toewijzing plaatsen

De computer wijst per cursus de plaatsen toe aan diegenen die hiervoor inschreven. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen voor de cursus, dan bepaalt de loting wie er mag deelnemen. Is de cursus volzet en kan jij er niet meer bij, dan kom je automatisch op een wachtlijst terecht. Van zodra er een plaats vrijkomt, nemen we contact met je op.

Uitgestelde betaling omwille van coronasituatie

Na de computerloting ontvang je een bevestiging in je mailbox of brievenbus met daarop de cursussen waarvoor je bent ingeschreven. Omdat er momenteel nog veel onzekerheid over het najaar bestaat en over de omstandigheden waarin de lessen dan kunnen doorgaan, sturen we de betaaluitnodiging dit jaar wat later. Je mag deze verwachten eind augustus. Mocht er later toch nog een cursus geannuleerd worden omwille van de coronamaatregelen, dan betalen we je uiteraard steeds het cursusgeld van de gemiste lessen terug.

Inschrijven na loting vanaf dinsdag 25 augustus

Vanaf 25 augustus kan iedereen weer gewoon rechtstreeks inschrijven voor de cursussen waarvoor er nog plaatsen vrij zijn. Dit kan zowel via www.getouw.be als telefonisch op 014 32 27 87.

Samen met anderen een cursus volgen

Je kan voor elke cursus slechts één plaats per persoon reserveren. Wil je samen met vrienden, kennissen,… een cursus volgen, laat ieder dan een apart inschrijfformulier invullen. Je kan bij de opmerkingen aangeven of je samen met iemand de cursus wil volgen. In dat geval gaat je aanvraag ook als één geheel in de loting en worden jullie ofwel samen uitgeloot, of wordt er niemand uitgeloot.

Goed om weten

  • De lessen gaan door in de Guido Gezellestraat 31B, in de lokalen van de GAMW.
  • Het cursusjaar start half september 2020 en eindigt in mei 2021.
  • De cursussen gaan door van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur, de dagen waarop de lessen plaatsvinden zijn afhankelijk van de cursus die je kiest.
  • Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.
  • Er zijn geen examens.