Naar inhoud

Presentatie nieuw programma uitgesteld tot augustus

Rex met publiek
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zaterdag 16 mei 2020

Cultuurcentrum ’t Getouw stelt de presentatie van cultuurprogramma voor het seizoen 2020-2021 uit tot augustus. Omdat er momenteel geen enkel perspectief is in verband met een veilige heropstart van de culturele sector, besliste het cultuurcentrum de geplande aankondiging van de nieuwe voorstellingen met enkele maanden uit te stellen.

Terwijl we in ons dagelijkse leven stilletjes aan de draad terug oppikken, blijven de vooruitzichten voor de culturele sector nog heel onzeker. Niemand weet in welke situatie we ons in het najaar zullen bevinden. Zullen podiumvoorstellingen mogelijk zijn en onder welke omstandigheden? Hoeveel mensen mogen we samenbrengen op een beperkte oppervlakte? Vandaar dat we beslisten om ons nieuwe programma pas te presenteren in de loop van augustus, en niet eind mei of juni zoals eerder aangekondigd. Hoe de ticketverkoop precies georganiseerd zal worden, is op dit moment ook niet duidelijk. We vragen je nog even geduld en communiceren hierover later.

Nieuwe naam?

Vorige week kon je in de pers lezen dat we het nieuwe seizoen zouden aanvatten onder een nieuwe naam. Naar aanleiding van enkele negatieve reacties hierop, vroeg het gemeentebestuur ons deze naamswijziging voorlopig niet door te voeren. In plaats daarvan zullen we het komende seizoen gebruiken om te komen tot een breed draagvlak voor de culturele koers die ons huis de komende jaren zal varen.