Naar inhoud

Bedenk jij de tekst voor het Molse coronalied op ‘You’ll Never Walk Alone’?

Mols coronalied
maandag 6 april 2020

Het gemeentebestuur roept alle inwoners op een nieuwe tekst te bedenken op de tonen van ‘You’ll Never Walk Alone’. Geen vertaling natuurlijk, maar het verhaal van hoe jij deze bijzondere periode in onze gemeente beleeft. En graag met dat gevoel van hoop, solidariteit en dankbaarheid dat gelukkig ook aan deze dagen verbonden is. Bezorg ons jouw tekst uiterlijk op 13 april via www.gemeentemol.be/molscoronalied. De winnaar mag zich aan een fraai Mols Kadoke verwachten.

De hymne van FC Liverpool en de hit van Gerry and The Pacemakers ‘You’ll Never Walk Alone’ weerklonk bij de start van deze coronacrisis in heel Europa als teken van hoop en solidariteit. Wij willen dit lied tot ‘de bevrijding’ graag in Mol laten weerklinken als steun voor onze inwoners. In het bijzonder voor iedereen die op één of andere manier rechtstreeks met de gevolgen van de ziekte in aanraking komt. Zo zal onze beiaardier elke zaterdag rond 16.30 uur zijn muzikaal uurtje afsluiten met dit wereldberoemde lied.

Mols Kadoke voor inzender winnende tekst

We zoeken een nieuwe Nederlandstalige tekst op de tonen van het lied ‘You’ll Never Walk Alone’. Een professionele jury zal de teksten met veel plezier lezen en een winnaar selecteren. Met deze tekst gaat het gemeentebestuur aan de slag om op leuke manier de verbondenheid van MooiMol in de verf te zetten. Stuur je tekst uiterlijk op 13 april in via www.gemeentemol.be/molscoronalied.

Songtekst: You'll Never Walk Alone (Gerry & The Pacemakers)

When you walk through a storm, hold your head up high

And don't be afraid of the dark

At the end of the storm, there's a golden sky

And the sweet, silver song of a lark

Walk on through the wind

Walk on through the rain

Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on

With hope in your hearts

And you'll never walk alone

You'll never walk alone

Walk on, walk on

With hope in your hearts

And you'll never walk alone

You'll never walk alone

> Link naar lied op YouTube

Meer info: Cultuurcentrum ’t Getouw, cultuurbalie@gemeentemol.be