Naar inhoud

Kinderkunstendag op zondag 17 november

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
zaterdag 26 oktober 2019

Tijdens de Kunstendag voor Kinderen slaan de bib, jeugddienst en cultuurcentrum de handen in elkaar en zwieren we de deuren wagenwijd open voor ons jong publiek. In de bib kan je luistervinken en leer je musiceren, in de zaal komt een boek tot leven. Het KinderKunstenAtelier, voor jonge kunstenaars vanaf 4 jaar, is doorlopend open van 13.30 uur tot 17 uur. Hiervoor hoef je niet te reserveren.

Volgende voorstellingen staan op het programma:

 

13.30 uur
Stefan Boonen: Mammoet Bravo (voor iedereen vanaf 6 jaar)
Zaal ’t Getouw - 5 euro
Met een filmster als vader en een baas van een koekjesfabriek als moeder, ligt de lat hoog voor Theo. Gelukkig is Theo heel bijzonder, hij kan immers verdwijnen en komt zo terecht in pretpark De Oertijd, een bijzondere plek, waar alles kan en mag. Je mag er zelfs fouten maken... Mammoet Bravo is een geanimeerde vertelling met muziek die een boek tot leven brengt met een flinke portie humor en interactie.
Tickets bestellen kan je hier.


13.45 uur en 14.45 uur
Huis Binnenweg: Verteller & Vriendinnetje (voor iedereen van 4 tot 6 jaar)
Bibliotheek – 3 euro
Verteller en vriendinnetje zijn altijd op pad. Ze zoeken en vinden zomaar de allermooiste verhalen. Verwacht je aan leuke verhaaltjes, meezingliedjes en samen muziek maken (elk kind krijgt een instrumentje en mag mee musiceren tijdens de voorstelling).
Tickets bestellen kan je hier.