Naar inhoud

Pionier zoekt nieuwe lesgevers voor cursusjaar 2019-2020

QG6A6866
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
woensdag 13 februari 2019

Aromatherapie, relaxatie, natuurlijke en/of gezonde levenswijzen, creatief werk, talen,… Beheers je één van deze onderwerpen en wil je je wijsheid, inzicht en kennis op vrijwillige basis doorgeven aan een ruim publiek? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Daarnaast zoeken we nog een lesgever voor een cursus over sociale media en apps. Kan jij vlot werken met WhatsApp, Facebook, Pinterest, Snapchat, Instagram, Twitter, Skype, LinkedIn of nog andere apps en wil je die kennis delen met onze cursisten? Contacteer dan Pionier!

Vrijwillig

De lesgevers bij Pionier zijn vrijwilligers. Je maakt deel uit van een fijne groep lesgevers en cursisten met veel ruimte voor sociale contacten. Daarnaast krijg je een kilometervergoeding en tweemaal per schooljaar nodigen we alle vrijwillige lesgevers uit op een etentje.

Pionier

Inspelend op de actualiteit en nieuwe trends binnen onze samenleving voorziet Pionier ieder jaar een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod. Wil je een andere taal leren, jouw creativiteit ontwikkelen, kennismaken met een bepaald onderwerp of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten? Dan zit je goed bij Pionier.

De cursussen van Pionier staan open voor iedereen: jong en oud, werkend, niet-werkend, huisman, huisvrouw, mensen met behoefte aan sociale contacten,… Meer dan zeventig vrijwilligers zorgen ieder jaar voor een vlotte organisatie en een enthousiaste begeleiding.

Meer info: Pionier, Guido Gezellestraat 31/B, 014 32 27 87, pionier@gemeentemol.be