Naar inhoud

Kom in februari bij ons naar de film en win een duoticket voor Birdsong

20_02_29_Birdsong_affiche.jpg
Dit nieuwsbericht is niet actueel.
maandag 27 januari 2020

Wie in februari naar een van onze filmvertoningen komt, maakt kans op een mooie prijs. We verloten immers een duoticket voor het bijzondere filmconcert 'Birdsong' onder al onze filmbezoekers van deze maand. 'Birdsong' is de laatste film van regisseur en muzikant Hendrik Willemyns (Arsenal). Op zaterdag 29 februari is de film, met live muziek, te zien in Schouwburg Rex.

'Birdsong' is de tweede langspeelfilm van Hendrik Willemyns. Net als zijn debuutfilm 'Dance! Dance! Dance!' speelt de prent zich af in Japan. De film volgt Asuka, een jonge schoonmaakster die ervan droomt om het te maken in de muziekwereld. Ze slaagt erin deel te nemen aan een talentenjacht op tv, maar maakt ook snel kennis met de duistere kant van de muziekbusiness. De film werd intussen aangekocht door de Amerikaanse gigant HBO.

Filmconcert

Tijdens het filmconcert op zaterdag 29 februari brengt Arsenal-frontman Hendrik Willemyns, samen met zangeres Pauline Mathues, live de soundtrack bij 'Birdsong’. Met een prachtig samenspel tussen beeld, muziek en een vleugje poëzie wordt het alvast een unieke ervaring.

Win een duoticket

Kom je tijdens de maand februari naar een van onze filmvertoningen in Zaal 't Getouw, dan maak je kans op een gratis duoticket voor dit filmconcert. Deponeer na afloop van de film je ticket, met daarop je naam en telefoonnummer in onze wedstrijdbus. We maken de winnaar bekend op vrijdag 28 februari.