Inschrijven voor loting cursusaanbod Pionier tot en met 20 juni

Nog tot en met zondag 20 juni kan je je keuze doorgeven voor het cursusjaar 2021-2022 van Pionier. Je doet dit via www.getouw.be/pionier. Vanaf 21 juni worden de plaatsen voor de cursussen per computerloting toegewezen, zo krijgt iedereen gelijke kansen. Na de loting ontvang je een bevestiging. Het hele cursusaanbod vind je vanaf vandaag ook terug op onze website.

Pionier is onze dagcursuswerking. Ieder jaar biedt Pionier een uitgebreid en gevarieerd cursusaanbod aan. Wil je een taal leren, je creativiteit ontwikkelen, kennismaken met een bepaald onderwerp of gewoonweg nieuwe mensen ontmoeten? Dan zit je goed bij Pionier. Meer dan 80 vrijwilligers zorgen voor een vlotte organisatie en een enthousiaste begeleiding.

Toewijzing plaatsen

De computer wijst per cursus de plaatsen toe aan diegenen die hiervoor inschreven. Zijn er meer inschrijvingen dan plaatsen voor de cursus, dan bepaalt de loting wie er mag deelnemen. Is de cursus volzet en kan jij er niet meer bij, dan kom je automatisch op een wachtlijst terecht. Van zodra er een plaats vrijkomt, nemen we contact met je op.

Inschrijven na loting vanaf 5 juli

Vanaf maandag 5 juli kan iedereen weer gewoon rechtstreeks inschrijven voor de cursussen waarvoor er nog plaatsen vrij zijn. Dit kan via onze website of ticketbalie.

Samen met anderen een cursus volgen

Je kan voor elke cursus maar één plaats per persoon reserveren. Wil je samen met vrienden, kennissen,… een cursus volgen, dan vult ieder apart een inschrijvingsformulier in. Je kan bij de opmerkingen aangeven of je samen met iemand de cursus wil volgen. In dat geval gaat je aanvraag ook als één geheel in de loting en worden jullie ofwel samen uitgeloot of wordt er niemand uitgeloot.

Goed om weten

  • De lessen vinden plaats in de lokalen van de Academie voor Muziek en Woord, Guido Gezellestraat 31B.
  • Het cursusjaar start half september 2021 en eindigt in mei 2022.
  • De cursussen gaan door van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. De dagen waarop de lessen plaatsvinden zijn afhankelijk van de cursus die je kiest.
  • Tijdens de schoolvakanties worden er geen cursussen gegeven.
  • Er zijn geen examens.
  • De lessen gaan uiteraard veilig door volgens de geldende coronamaatregelen.
Gepubliceerd op ma 7 juni 2021 - 9 uur