Heb je net een woning gekocht? Dan sta je nu voor een grote maar erg leuke klus, namelijk heel je woning inrichten! Voor je daaraan begint is het belangrijk dat je jezelf even afvraagt welke stijl je juist leuk vindt en welke stijl bij je woning past. Afhankelijk daarvan kan je daarna aan de slag gaan en je helemaal uitleven in de inrichting van je woning. Je kan op voorhand eventueel een moodboard maken met foto’s ter inspiratie. Wil je nu ook alvast wat inspiratie? Lees dan snel verder!

Industrieel

Hou je van een interieur waar rauwe vibes en stoere looks centraal staan? Dan is een industriële stijl misschien wel iets voor jou. Denk aan open ruimtes met bakstenen muren, betonnen vloeren en hoge plafonds. Om die industriële look echt in je interieur te krijgen kies je best een paar metalen elementen zoals stalen balken, buizen en fabriekslampen. Meubels in donkere tinten zoals zwart, grijs en donkerbruin zorgen tot slot voor die typische, robuuste uitstraling.

Bohemian 

Creativiteit, vrijheid en wereldse vibes, dat is wat een bohemian interieur typeert. Wil jij die bohemian look in je interieur doortrekken? Ga dan voor een kleurrijke en eclectische mix van patronen en texturen. Denk bijvoorbeeld aan kussens, tapijten en stoffen met etnische prints. Je wil ervoor zorgen dat er een relaxte, nonchalante sfeer gecreëerd wordt. Een tip? Een bamboe rolgordijn is de ideale toevoeging aan jouw bohemian interieur!

Klassiek

Wil je dat jouw interieur tijdloos en elegant is? Ga dan voor een klassiek interieur. Kies voor een mix van neutrale kleuren zoals beige en crème die je combineert met rijke tinten zoals goud en bordeauxrood. Daarnaast kies je best neutrale meubels van goede kwaliteit die luxe uitstralen. Door te investeren in goede stuks gaat jouw klassieke interieur jaren mee en zorg je voor die chique, klassieke vibe. 

Landelijk

Bij een landelijk interieur draait alles om gezelligheid en rust. Kies voor houten meubels, liefst wat verweerd, en natuurlijke stoffen zoals linnen gordijnen. Bij een landelijk interieur passen best zachte aardetinten zoals crème, beige, pastelgroen. Wil je jouw landelijk interieur een unieke touch geven? Rustieke decoraties zoals geweven manden, keramiek en vintage vondsten voegen meteen karakter toe!