GEANNULEERD: Koen Peeters en Layla El-Dekmak

Overlezen op Reis

  • woensdag 8 december 2021om20.15 uur

De editie van ‘Overlezen’ met Koen Peeters en Layla El-Dekmak op woensdag 8 december wordt op vraag van het Overlezen-panel voorzichtigheidshalve geannuleerd, omwille van de huidige coronamaatregelen die ook de beleving duidelijk beïnvloeden.

We kijken samen met het Overlezen-panel uit naar een nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Het populaire boekenprogramma Overlezen is al vele jaren een vaste waarde op onze cultuurkalender. Jos Geysels, Karl van den Broeck en moderator Johny Geerinckx maken samen al dertien jaar Overlezen in de Turnhoutse Warande. Jaarlijks ruilt het belezen trio hun vertrouwde Warande in voor een uitstapje naar Mol. Samen met een auteur en een bekende landgenoot overladen ze je een avond lang met verrassende boekentips.

Dit jaar is de centrale gast schrijver Koen Peeters, die je onder andere kan kennen van ‘De Mensengenezer’ waarmee hij de prestigieuze ECI Literatuurprijs en de Confituur Boekhandelsprijs won. In het najaar van 2021 verschijnt zijn nieuwe roman ‘De Minzamen’.  

Layla El-Dekmak ken je van het Radio 1 -programma ‘Zandman’, waarin bekende Vlamingen laat op de avond met verrassende teksten zwaaien. Tijdens 'Overlezen' brengt Layla haar eigen favorieten mee. 

Tussendoor klinkt er livemuziek van het muzikale duo Trastiempo én is er een boekentombola. Dit literaire feestje wil geen enkele lezer missen. 

Locatie

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2 , 2400 Mol